Jak to probíhá

Pokud jste navštívili očního lékaře a nebo znáte své hodnoty a potřebujete zhotovit brýle za rozumnou cenu, tak si objednáte mě – OPTIKA DO DOMU. Přijedu k Vám ve smluvený čas s velkou kolekcí obrub (každá jen za cenu 1 699 Kč). Obrubu Vám samozřejmě pomohu vybrat i vzhledem k Vašim hodnotám, tak aby byly brýle nejen funkční, ale také aby slušely.
Budete-li s mým návrhem souhlasit sepíšeme Závaznou objednávku a z hotových brýlí včetně pevného pouzdra zdarma se můžete těšit už za 5 pracovních dní. Pouze u čoček tzv. výrobních (multifokální, bifokální…) je doba dodání max. 21 dní. Hotové brýle Vám budou doručeny přepravní firmou GLS na adresu, kterou určíte. Platba probíhá výhradně převodem, na dobírku nebo poukázky (Sodexo,  Edenred, Šeky)

Doživotní garance

záruka se vztahuje na jakékoliv poškození brýlové obruby.

Pokud brýle nepůjdou opravit, vložíme vaše dioptrická skla do nové obruby stejného modelu pouze za poplatek 299 Kč (+ poštovné a balné 99 Kč).

V případě, že daný model bude vyprodán, můžete si vybrat kterýkoliv jiný ve stejné hodnotě s nákupem nových brýlových čoček za cenu 1 199 Kč/pár (+ poštovné a balné 99 Kč).

Nevztahuje se na běžné opotřebení používáním a nevztahuje se na poškrábání skel

Reklamace, úpravy

jelikož nemáme v okolí kamennou optiku tak veškeré úpravy a případně reklamace zajišťuje centrála v Náchodě. Zákazník za poštovné neplatí – je zdarma. Obvyklá doba vyřízení je 5 pracovních dní

Kontakt

 Působím v oblastech Blansko, Brno, Tišnov, Vyškov, Rosice, Hustopeče a jejich okolí.
Pokud jste z jiného místa volejte, pište a určitě se domluvíme... 

5 + 1 =

Iveta Novotná

Kamnářská 2445/2f
678 01 Blansko

tel.: +420 721 911 203
mail: [email protected]

IČ: 06727514
DIČ: CZ7861113953